Lirik Lagu Nella Kharisma – Tombo Kangen

Lirik Lagu Nella Kharisma – Tombo Kangen. Berikut ini lirik lagu dari Nella Kharisma yang berjudul Tombo Kangen untuk kamu yang lagi santai sambil bermain alat musik.

Lirik Lagu Nella Kharisma - Tombo Kangen
Lirik Lagu Nella Kharisma – Tombo Kangen

Lirik Lagu Tombo Kangen – Nella Kharisma

saben wektu tansah kangen sliramu
ing rino wengi tak angen tresnamu
wuyung tansah ngelayung keronto pengen ketemu
mben wayah sliramu tak tunggu

ora kroso tumetes iluhku
kang dadi saksi bukti tresnaku
wuyung tansah ngelayung nyonggo abot kangenku
mung biso tak aras ayangmu

tombone ati kangen iki amung ketemu
ora mung angen ngamboroku marang sliramu
sing tak jaluk tetep sumunaro tresnamu
mustikane tresno amung setyo

ora kroso tumetes iluhku
kang dadi saksi bukti tresnaku
wuyung tansah ngelayung nyonggo abot kangenku
mung biso tak aras ayangmu

tombone ati kangen iki amung ketemu
ora mung angen ngamboroku marang sliramu
sing tak jaluk tetep sumunaro tresnamu
mustikane tresno amung setyo

tombone ati kangen iki amung ketemu
ora mung angen ngamboroku marang sliramu
sing tak jaluk tetep sumunaro tresnamu
mustikane tresno amung setyo